Succes historier

Læs om tidligere klienters succes og forløb hos GrodsFit

Mellem 20-30 år

Grodsfit hjælper med at omlægge sine kostvaner og fortsat spise sig mæt uden at få for mange kalorier. GrodsFit tilrettelægger en kost således at det vil resultere i et vægttab for  voksne,  gravide og par. Livsstilssamtale og diætbehandling for hele Region Nordjylland. 

HELLE

" Jeg havde fra start en stor forventning til mig selv og jeg havde et kæmpe ønske om at tabe mig meget.Lasse var fra starten meget optimistik og sagde at hvis jeg fulgte hans planer nøje så ville jeg se resultater. Han lagde stor vægt på at mine kostplaner skulle være noget jeg kunne overskue og kunne lide at spise.

Med stor succes ramte jeg mit delmål.
Jeg har ikke aldrig følt mig presset over at skulle lave et måltid eller gået sulten i seng. Jeg kan klart anbefale GrodsFit. "

SIGNE

" Forløbet med Lasse, har været det “skub” for at få mig i gang og motiveret til at få en sundere hverdag, som jeg ikke selv har haft overskud til at komme igang med.

Så gennem dette forløb har jeg ikke blot tabt en masse vægt, men også fået en holdbar måde at holde en sundere og gladere hverdag fremadrettet. "

NIKLAS

" Jeg kan kun på det vildeste anbefale Grodsfit (Lasse). Jeg har tabt 20 kg i samarbejdet med Lasse og over 100cm! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi, at det ville være så "nemt". Man får pizza, burger osv osv på sine planer, man får faktisk lige præcis det mad, som man ønsker sig! - Lasse lytter nemlig til dig og din ønsker angående hele forløbet, hvis du har haft en dårlig uge, så følger han op på dig i løbet af den næste uge! Han bekymrer sig virkelig om sine klienter Hvis du ønsker en coach, som har fødderne plantet på jorden og virkelig lytter til dig, så tag kontakt til Lasse "

Mellem 30-40 år

Hos GrodsFit får du et sundhedstilbud til voksne og par, der lever med svær overvægt og ønsker tabe kilo trygt og effektivt i sammenråd med en vægttabs specialist og træningscoach der vejleder og skræddersyer et vægttabsprogram til dig der føler dig overvægtig eller bare vil smide  de overflødige kilo. Tilpasset forløb til en travl hverdag.

ANDERS

" Kostvejleder med sans for sparring
Lige om lidt kommer “Krydset i kalenderen”, krydset markere 1 års dagen for jeg nåede mit mål for hvad vægten skulle stå på..
Det at jeg nåede det på godt 16 uger, det kan jeg takke, ikke mindst min familie, men da helt sikkert os Lasse for. Den sparring han kommer med, om så det er omkring kost eller træningen, hjælper med at holde benene på jorden og bevare fokus..
“Hold det simpelt og finde ud af hvad der virker for dig!”
Sætningen der sætter tingene i perspektiv…


Der vil komme dage, hvor det bare er nemmere at stikke den madplan man har lagt skråt op!
Men det er der Lasse’s hjælp har hjulpet mig. "

CAMILLA

" Jeg vil gerne starte med at sige tak til min største støtte Lasse ’GrodsFit’, han fortjener et kæmpe stort skulderklap og et kæmpe TAK, for alt den støtte og hjælp han har givet mig under mit forløb hos ham. Han har været med til at skabe en livsstilsændring for mig og været med til at jeg har nået mit mål for forløbet.

Lasse er en kostvejleder med kæmpe erfaring og stor forståelse for at man har en travl hver dag, han tilpasser kostplanen lige efter det du har brug for og gør det så det er nemt for dig eller som familie at ændre dine vaner.

Jeg startede i august hos Lasse og sluttede mit forløb i december, med et vægt tab på 10,9 kg på 4 måneder, resultatet er nu på i alt 16,8 kg, hvilket jeg er mega stolt af at være nået hertil "

LINE

" Jeg har på mit forløb hos Lasse lært en HEL masse om kost og -sammensætninger, kalorier, mængder af mad, søvn og hvordan en hverdag med energi kommer i balance!
Jeg har, udover at have tabt mig 20 kg, fået meget mere energi, jeg er glad, spiser lækkert mad hver dag og jeg er tilfreds med det jeg ser i spejlet – endelig.Jeg kan kun på det kraftigste anbefale at investere i et forløb hos Lasse, han er en empatisk og tillidsfuld coach, hvor der ikke findes dumme spørgsmål, man kan være 100% ærlig og han er enormt dygtig til at møde en hvor man er, sætte sig i andres sko og forstå hvor man vil hen.
Tak for hjælpen – for første gang har jeg oplevet, at det ikke var en kamp at smide de overflødige kilo "

Mellem 40-60 år

GrodsFit er et sundhed og vægttabs tilbud til voksne og par med overvægtsproblemer også hvis du er i overgangsalderen, senior borger eller skal ovenpå igen efter sygedomsforløb. Trygt og sikkert med personlig tilgang. Tilpasset efter dine behov.

CONNI

" Den bedste kostvejleder.
Jeg har den bedste anbefaling til Lasse.
Han har hjulpet mig gennem et 1/2 års forløb med gode råd og den bedste vejledning til at ændre min livsstil. Jeg har ikke kunnet gøre det her alene -15 kg og -55 cm det er så stort for mig. Havde aldrig troet det kunne lykkedes.
Når jeg har stået lidt stille i forløbet har jeg fået den bedste hjælp og rosende ord for det jeg har gjort. Det har gjort så man får lysten og troen på at man godt kan komme videre.
Han har fået mig til at spise anderledes - mega lækre opskrifter har jeg fået - og fået mig til at elske mine gå og cykle ture. Det havde jeg ikke troet var muligt.
Den allerbedste anbefaling til Lasse "

JACOB

" Jeg har netop afsluttet et kort forløb (1 måned) hos Lasse. Det har været en kæmpe fornøjelse og med et vildt resultat.
Forløbet stod på masser af mad og træning 3 gange om ugen – og var utrolig nemt at gå til.
Maden er ganske almindelig mad og kræver ikke en masse tid at lave.
Lasse var altid utrolig hurtig til at svare, når jeg henvendte mig med spørgsmål eller ønskede flere nye opskrifter.

Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger - han har sgu styr på det han laver! "

ANDERS

" Jeg startede et forløb før jul. Jeg var meget i tvivl om tidspunktet. Det var jo juletid med en masse mad og usunde sager.
Men Lasses gode argument var, at hvis jeg kunne klare julen med vægttab, så kunne jeg jo nemt kære mig igennem resten af perioden.
Det gik som Lasse forudsagde. Det hele gik ganske godt, med meget få bump på vejen. Men når jeg mødte dem, så var Lasse lige ved hånden.
Jeg kan kun sende mine varmeste og bedste anbefalinger imod Lasses vej.

– Gode og præcise madplaner
– Lasse er en god sparring
– Gode råd og fif undervejs

Jeg sætter stor pris på mit resultat og jeg er glad for at jeg valgte Lasse "

Lasse Grods

Personlig træner og ernæringsvejleder


Artikel fra sundhedstyrelsen: Selvom mere end halvdelen af den voksne befolkning lever med overvægt, og hver sjette med svær overvægt, viser flere undersøgelser, at overvægt – og særligt svær overvægt - stadig er forbundet med mobning, diskrimination og stigmatisering. Stigmatisering finder sted bredt i samfundet og har alvorlige psykosociale og fysiske konsekvenser for den enkelte.

Undersøgelsen ”Danskernes viden om og holdninger til overvægt og sundhed 2021” er gennemført af Kantar Gallup, der har fået svar fra over 5.000 voksne danskere om deres viden om og holdninger til overvægt og sundhed.

Undersøgelsen blev gennemført i foråret 2021, og det er anden gang, den gennemføres. Første gang var i 2019. Sundhedsstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse, Diabetesforeningen og Hjerteforeningen står sammen bag undersøgelsen.

Danskernes viden om og holdninger til overvægt og sundhed, 2021

" Stor tak til mine seje og stærke klienter for at jeg må bruge deres historier, og samtidig vise verden hvor modige og vedholdene de har været. Vejen til holdbare resultater er ikke nem, og når jeg ser hvad mine klienter har opnået, mentalt og fysisk, så bliver jeg stolt og rørt. "